Svijet

Izgradimo digitalnu budućnost zajedno: pridružite nam se na Dan Dahuinih partnera 2021!

Dahua Technology, vodeći svjetski proizvođač pametnih IoT rješenja i pružatelj usluga fokusiranih na video, održat će drugo online izdanje Dana tehnoloških partnera kompanije Dahua 13. i 14. oktobra uz temu „Izgradnja digitalne budućnosti“. Primjenjujući strategiju otvorene saradnje, kompanija Dahua Technology je predana kreiranju zajedničkog ekosistema sa vodećim tehnološkim partnerima iz cijelog svijeta. Ove godine, kompaniji Dahua će se pridružiti 22 globalna partnera kako bi se razgovaralo o interoperabilnosti, podijelila iskustva u oblasti industrijskih trendova i zajednički trasirala budućnost digitalizacije i inteligencije.

„Radujemo se što ćemo organizirati naš drugi virtualni Dan tehnoloških partnera. Tehnologije su se u posljednjih godinu dana brzo razvijale. Potrebe digitalizacije i razni izazovi s kojima se danas suočavaju različite industrije potiču integraciju sigurnosnih kompanija“, kaže Jiaqi Gao, direktor marketinga za inostranstvo u kompaniji Dahua Technology. „Ovo je sjajna prilika da pokažemo kako zajedno s našim partnerima možemo izgraditi digitalnu budućnost i kroz nju ponuditi prava rješenja za naše klijente“.

Tokom dvodnevnog događaja, Dahua Technology i partneri, uključujući Vanderbilt, AxxonSoft, Immix i Optex, predstavit će načine na koje njihova pametna rješenja nude prednosti u oblasti sigurnosti i Interneta stvari. Fokus će se staviti na vještačku inteligenciju, rješenja u oblaku i praćenje alarma, kao i na specifična vertikalna tržišta, poput maloprodaje, pametnih zgrada i objekata, kritične infrastrukture, transporta itd. Ovogodišnji događaj uključivat će i program u okviru kojeg će biti predstavljeni najnoviji proizvodi kompanije Dahua i njihova kompatibilnost s rješenjima drugih proizvođača. Brojni regionalni stručnjaci iz Dahue predstavit će posljednje inovacije i proizvode ove kompanije u šest različitih oblasti, uključujući cyber sigurnost i zaštitu privatnosti, Full-Color 2.0 i TiOC 2.0, WizMind portfolio i još mnogo toga. Polaznici se mogu besplatno registrirati, povezati sa izlagačima i dobiti informacije o proizvodima.

„Događaj posvećen partnerima kompanije Dahua za AxxonSoft je odlična platforma da predstavimo naša rješenja. Uspješno smo izlagali na prošlogodišnjem susretu posvećenom saobraćaju i parkiranju i radujemo se što ćemo i ove godine moći ponuditi više informacija o analitici ponašanja u okviru programa posvećenog vještačkoj inteligenciji“, kaže Alan Ataev, izvršni direktor kompanije AxxonSoft. „Zajedno s kompanijom Dahua, radujemo se kreiranju zajedničkih rješenja koja povećavaju vrijednost za naše partnere i klijente“.

Sa svojom misijom „omogućavanja sigurnijeg društva i pametnijeg življenja“, kompanija Dahua Technology nastavit će se fokusirati na „inovacije, kvalitetu i uslugu“ kako bi služila svojim partnerima i korisnicima širom svijeta.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *