Konferencije Regija Sajmovi

Adria Security Summit se vraća u Beograd

Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosti i pratećih tehnologija u jadranskoj regiji, održat će se 13. i 14. oktobra 2021. u Beogradu. Ovaj grad je odabran kao domaćin Summita jer Srbija ima jednu od najviših stopa imunizacije na svijetu i može ponuditi danas prijeko potrebnu epidemiološku zaštitu za sve goste i učesnike ovog velikog poslovnog događaja.

Ovogodišnji Summit će se održati u hotelu Holiday Inn Beograd i multifunkcionalnoj hali Belexpocentar. Oba objekta nude brojne pogodnosti u skladu sa provjerenim epidemiološkim mjerama koje će se primijeniti kako bi se svim učesnicima ponudilo najsigurnije moguće iskustvo ovog događaja. Gosti i učesnici Summita će uživati u funkcionalnoj povezanosti hotela Holiday Inn sa multifunkcionalnom halom Belexpocentar površine 2500 m2 koja je tradicionalni domaćin velikih poslovnih događaja, promocija i proslava. Za sve koji budu spriječeni da se uživo druže s kolegama iz struke omogućen je prijenos konferencijskog programa putem online platforme Connect2b.

Summit će tradicionalno okupiti brojne kompanije koji posluju na tržištu videonadzora, kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave, fizičkog osiguranja, mehaničke zaštite, cyber sigurnosti, pametnih rješenja, ICT-a, Interneta stvari, mobilnosti, automatizacije i drugih segmenata.

Uz mogućnost rezervacija na samoj izložbi kao i registracije posjetilaca, domaćini očekuju da će ovogodišnji Adria Security Summit ugostiti preko 100 izlagača i 50 predavača, kao i podržati preko 6000 b2b sastanaka.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, uz podršku kompanije Messe Frankfurt i regionalnih sigurnosnih komora Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.

Više informacija dostupno je na https://www.adriasecuritysummit.com

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *