Regija

Genetec i AVControl iz Beograda ušli u novu eru saradnje

Kanadski gigant iz oblasti sigurnosnih softverskih rješenja Genetec i beogradski AVControl d.o.o. ozvaničili su već postojeću saradnju kojom će regionalno tržište dobiti nove prilike za kvalitetnije praćenje globalnih tehnoloških kretanja.

“Saradnja je ozvaničena u januaru, a ugovore su potpisale za to ovlaštene osobe u ime kompanija Genetec i AVControl. Istaknuli bismo da je ugovor bio formalizacija uzajamnog prepoznavanja ideje i načina rada koji njeguju obje kompanije”, rekao je za a&s Adria Ivan Šikić, generalni direktor AVControl d.o.o. Beograd. Šikić je naglasio da će ovim iskorakom tržište dobiti vodeća i najmodernija rješenja u industriji, što će otvoriti prostor izgradnji bolje tehnološke konkurentnosti i podstaknuti kreativnost.

“S Genetec Security centrom svi su na dobitku, a najviše krajnji korisnik, koji će imati više opcija, jer ulaskom na tržište Srbije klijent dobija do sada najveću mogućnost izbora ‘best in class’ rješenja”, podvlači Šikić. Podsjećamo da je ranije Jakub Kozak, prodajni menadžer Geneteca za Istočnu Evropu, zvanično obznanio saradnju s AVControl d.o.o., ističući da će radna etika koja krasi ekipu AVControl d.o.o. i njihova posvećenost biti doprinos još jačoj podršci korisnicima u Srbiji.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *