Svijet Vijesti

Hikvision pokreće portal za tehnološke partnere

Hikvision pokreće Technology Partner Program portal (TPP), dizajniran da poboljša saradnju s tehnološkim partnerima i sistem-integratorima, omogući razvoj novih, inovativnih rješenja za klijente na svim tržištima te dalje potakne rast tržišta.

Tehnološki partneri mogu iskoristiti marketinške mogućnosti portala za širenje poslovanja koristeći globalni doseg Hikvisiona, a sistem-integratori da nauče više o Hikvisionovoj tehnologiji i učvrste odnose s tehnološkim partnerima te kompanije.

Jens Berthelsen, Hikvisionov rukovodilac odjela za rad s globalnim partnerima, kaže: „Hikvision ima dugoročnu strategiju bliske saradnje s tehnološkim partnerima i sistem-integratorima kako bi klijentima mogli ponuditi najbolju moguću ponudu. Portal za tehnološke partnere bit će pokretačka snaga iza toga. Pomoći će našim tehnološkim partnerima da iskoriste svoje investicije u radu s Hikvisionom i unaprijede poslovanje na veoma ekonomičan način. Vrlo smo ponosni na pokretanje našeg novog portala i pozivamo naše partnere da nam se pridruže.”

Ključne karakteristike i prednosti TPP portala:

1. Stalno rastuća partnerska platforma
Portal će postati sveobuhvatna baza podataka partnera, a sistem-integratori će ga moći koristiti kako bi pronašli idealne partnere za svaki projekt. Portal će sadržavati javni popis svih tehnoloških partnera i njihovih lokacija, zajedno s bogatim informacijama o njihovim rješenjima, što ga čini idealnom platformom za uspostavljanje novih poslovnih odnosa.

2. Jednostavan rad na integraciji
TPP portal ovlašćuje tehnološke partnere da se uključe u Hikvisionovo odjeljenje za integraciju u privatnom okruženju zaštićenom lozinkom. Ključni moduli unutar portala uključuju podršku za integraciju, marketinške događaje, praćenje integracijskih projekata i upravljanje informacijama o rješenjima.

3. Tehnička i komercijalna biblioteka
Portal je sveobuhvatno spremište tehničke dokumentacije za integraciju sistema. To uključuje SDK dokumentaciju, softverske alate i ugovore. Ovaj dio portala vidljiv je isključivo tehnološkim partnerima, a odabrane sekcije samo pojedinačnim partnerima.

4. Upravljanje Embedded Open programom (HEOP)
Tehnološki partneri koji žele ugraditi svoju tehnologiju u Hikvisionove kamere mogu upravljati ovim procesom, uključujući upravljanje licencama.

Više detalja o TPP portalu može saznati na https://partner.hikvision.com/tpp

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *