Svijet

Hikvision ulazi u tehnološko partnerstvo sa Yeastarom radi integracije IP video interfona

Kompanija Hikvision, proizvođač rješenja za Internet stvari s fokusom na video tehnologiju, najavila je novo tehnološko partnerstvo s Yeastarom za potrebu integracije IP video interfona. Integracija predstavlja prikladno rješenje za korisnike u malim i srednjim preduzećima (MSP) za daljinsku kontrolu i upravljanje interfonskim sistemima, kao i za komunikaciju s posjetiteljima.

Kada zaposlenici u malim i srednjim preduzećima nisu u svojim uredima, gotovo je nemoguće dočekati posjetitelje. Integriranje Hikvision video interfona sa Yeastarovim IP PBX sistemom korisnicima omogućava jednostavnu i daljinsku komunikaciju sa posjetiteljima. Čak ni recepcioner koji nije na svom radnom mjestu ne može propustiti posjetitelje kompanije, jer integracija malim i srednjim preduzećima nudi vizualno upravljanje pozivima, video komunikaciju i povezivanje preko web preglednika, mobilnih uređaja i računara sa svakog mjesta i u svako vrijeme.

Zahvaljujući integraciji, klijenti iz malih i srednjih preduzeća mogu:

– Vidjeti ko je na ulaznim vratima i javiti se sa svakog mjesta
– Jednostavno razgovarati putem IP video telefona i otvoriti vrata
– Automatsko preusmjeravati pozive sa interfona na mobilni telefon
– Izbjeći skupe namjenske servere za jednosmjerno telefonsko pozivanje. PBX ugrađeni sistem može lako komunicirati preko uređaja koje korisnici odaberu (IP telefon, mobilni telefon ili računar)

„Sretni smo što možemo najaviti partnerstvo s Yeastarom koje će proširiti opseg Hikvisionovih interfonskih rješenja i ponuditi veću vrijednost za naše klijente. Bolja saradnja u cijeloj industriji donosi koristi za tržište u vidu veće raznolikosti i funkcionalnosti. Hikvision će ostati otvoren i blisko sarađivati sa tehnološkim partnerima na izgradnji snažnog i obostrano korisnog ekosistema“, kaže Adler Wu, menadžer Alijanse globalnih tehnoloških partnera u Hikvisionu.

„Hikvision iza sebe ima dokazane rezultate u pružanju visokokvalitetnih interfonskih IP rješenja. Sa zadovoljstvom ih sada možemo nazvati službenim tehnološkim partnerom Yeastara. Uz Yeastar i Hikvision, naši zajednički korisnici mogu iskoristiti na tržištu vodeći i višestruko nagrađivani poslovni telefonski sistem i uživati u prednostima integriranog PBX-interfon rješenja koje poboljšava produktivnost, pojednostavljuje operacije i smanjuje troškove“, dodaje Prince Cai, potpredsjednik Yeastara.

O kompaniji Hikvision
Kompanija Hikvision je proizvođač rješenja za Internet stvari koji se fokusira na video tehnologiju. Uz svoju bogatu i kvalificiranu radnu snagu koja radi na istraživanju i razvoju, Hikvision proizvodi širok spektar cjelovitih proizvoda i rješenja za više vertikalnih tržišta. Pored sigurnosne industrije, Hikvision širi poslovanje i na tehnologiju pametnih domova, industrijsku automatizaciju i automobilsku elektroniku kako bi ostvario svoje dugoročne ciljeve. Hikvision proizvodi podržavaju i naprednu poslovnu inteligenciju za krajnje korisnike, što može omogućiti efikasnije poslovanje i veću zaradu. Uz predanost vrhunskoj kvaliteti i sigurnosti svojih proizvoda, Hikvision poziva svoje partnere da iskoriste resurse kompanije u oblasti cyber sigurnosti, uključujući Hikvisionov Centar za cyber sigurnost. Za dodatne informacije posjetite www.hikvision.com

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *