Svijet

I-Pro imenovao Gerarda Figolsa za glavnog direktora proizvodnje

Gerard Figols novi je glavni direktor proizvodnje u kompaniji I-Pro, gdje će biti zadužen za vođenje globalne strategije razvoja njihovih uređaja.

Figols ima više od 17 godina iskustva u industriji sigurnosti i bogato iskustvo rada u različitim kulturama.

Jose Riolobos je imenovan kao njegov nasljednik na poziciji predsjednika I-Proa za EMEA regiju. Riolobos je godinama obavljao visoke pozicije u toj kompaniji, a ranije je radio za Panasonic u Evropi i Japanu.

“Imenovanje Gerarda za direktora proizvodnje naglašava našu misiju da pozicioniramo I-Pro kao istinski globalnu organizaciju. S obzirom na njegovo iskustvo rada u različitim kulturama, Gerard će moći iskoristiti uvide iz različitih poslovnih regija kako bi razvio najbolje proizvode prilagođene potrebama različitih industrija i tržišta”, rekao je Masato Nakao, izvršni direktor kompanije I-Pro.

Gerard Figols ističe kako ta kompanija teži inovacijama i izvrsnosti, predvodeći globalno tržište sa svojom otvorenom AI platformom i reputacijom kvalitetnog inžinjeringa.

“Čast mi je preuzeti ulogu glavnog direktora proizvodnje u I-Prou i radujem se vođenju globalne strategije razvoja proizvoda fokusirane na etičku vještačku inteligenciju, cyber sigurnost i besprijekornu integraciju sa našim partnerima proizvođačima VMS-a.”

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *