Regija

Izabrano novo rukovodstvo Hrvatskog ceha zaštitara

Na redovnoj izbornoj skupštini održanoj u 13. januara 2021. izabrano je novo rukovodstvo Hrvatskog ceha zaštitara, najvećeg strukovnog udruženja u području privatne zaštite i sigurnosti u Hrvatskoj, za sljedeće četiri godine.

Dosadašnja predsjednica Lidija Stolica (Salon bankarske opreme) jednoglasno je izabrana za novi mandat na čelu Ceha. Za dopredsjednika za fizičku zaštitu za novi mandat izabran je Ivan Funčić (Securitas Hrvatska), a za dopredsjednika za tehničku zaštitu Marko Sikirica (Tehnozavod Marušić).

U Upravni odbor uz predsjednicu i dva dopredsjednika izabrani su: Vladimir Vrcić (Hrvatska pošta), Milan Dujmović (AKD Zaštita), Ivan Špoljarić (ECCOS inženjering), Valentina Lisak (Pro alarm rješenja), Renata Dončević (Alarm automatika), Velimir Ostoić (Adriatic Security Solutions), Goran Bjelotomić (Protekta) i Željka Belavić (Primat RD).

U Nadzorni odbor izabrani su: Krešimir Paić (ECCOS inženjering), Ivan Ročić (Securitas Hrvatska), Matija Mandić (KING-ICT) i Stipica Baljkas (Prospectus).

U Sud časti izabrani su: Nadia Cvitanović (INsig2), Robert Pažitka (Pro alarm rješenja), Dragan Horvat (Pliva Hrvatska), Mladen Sremec (Podravka) i Davor Mihalinec (A.A.M.- Mihalinec).

Lidija Stolica, nova predsjednica HCZ-a, zahvalila se članovima Skupštine Ceha na ukazanom povjerenju, kao i svim članicama i članovima koji su u proteklih 29 godina svojim kvalitetnim i stručnim radom stvarali i održali najveće strukovno udruženje u području sigurnosti u Hrvatskoj. Posebno je zahvalila svim zaštitarkama i zaštitarima koji svakodnevno na prvoj liniji obavljaju sve povjerene im zadaće i poslove te najavila nastavak aktivnog rada Ceha u daljem razvoju i pozicioniranju djelatnosti privatne zaštite, jačanju saradnje s MUP-om i drugim državnim tijelima, organizacijama i strukovnim udruženjima iz Hrvatske i Evropske unije.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *