Seminari Svijet

Kompanija 360 Vision predstavlja edukativni webinar o tehnologiji radarske detekcije

360 Vision Technology, britanski proizvođač naprednih PTZ i termalnih kamera, predstavit će radarsku detekciju u sklopu svog novog webinara posvećenog ovoj tehnologiji.

U četvrtak, 4. februara, između 10 i 11 sati održat će se besplatan webinar o radarskoj tehnologiji na kojem će biti predstavljeni osnovni principi, primjene i funkcije dizajna i integracije ovih sistema, uz više primjera uspješnih instalacija.

Webinar nazvan „Pregled i primjena radarske tehnologije u aplikacijama za detekciju unutar perimetra i sistema sigurnosti“ namijenjen je menadžerima sigurnosti i projektantima sistema. Osmišljen je kao zanimljiv, praktičan i edukativan sadržaj. Webinar će predstaviti različite tržišne aplikacije i ekonomičnu primjenu radarskih sistema za naprednu sigurnost i uvid u situaciju unutar perimetra, kompleksa i lokacija.

„Webinar o radarskoj tehnologiji vodi Tony Holloway, stručnjak za tehnologiju kamera iz kompanije 360 Vision. Oslonit ćemo se na njegovih više od 30 godina iskustva u industriji sigurnosti i nadzornih sistema, kao i na iskustva i inovacije našeg tima za dizajn proizvoda“, kaže Sara Fisher, direktor prodaje u kompaniji 360 Vision Technology. „Ovaj webinar o radarskoj tehnologiji koristan je za sve zainteresirane za primjenu nadzorne tehnologije koje može ponuditi značajna poboljšanja mogućnosti otkrivanja i obavještavanja na zemlji i u zraku, kao i smanjenje sistemskih troškova u odnosu na standardnu video analitiku“.

Da biste prisustvovali besplatnom webinaru o radarskoj tehnologiji (četvrtak, 4. februara, između 10 i 11 sati), kliknite na link za registraciju: https://register.gotowebinar.com/register/441242124271019280

Za dodatne informacije o tehničkim webinarima i seriji naprednih PTZ, termalnih i radarskih kamera, možete kontaktirati 360 Vision Technology na +44 (0) 1928 570000, e-mail: info@360visiontechnology.com ili posjetiti web stranicu https://www.360visiontechnology.com

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *