Svijet Vijesti

Marketplace, platforma za sve Milestoneove partnere

Milestone Systems pustio je u rad Marketplace, digitalnu platformu koja kupce i prodavače okuplja kako bi suučestvovali u razvoju inovativnih videonadzornih rješenja.

Globalna industrija za upravljanje videom uvodi novitete brže nego ikada do sada, stvarajući nove mogućnosti koje mijenjaju način na koji se koristi tehnologija upravljanja videom – ne samo da štiti ljude i imovinu već i da optimizira poslovanje i poboljša način života i rada ljudi. Milestone Systems svojom otvorenom platformom želi te inovacije učiniti dostupnim integratorima, konsultantima i krajnjim korisnicima, omogućavajući industriji da zajedno razvijaju inteligentna rješenja i prošire njihov doseg.

Marketplace je predstavljen kao centralizirano čvorište znanja, uključujući instalacijske vodiče, demoverzije i drugu relevantnu dokumentaciju koja, kako kažu, nikada prije nije bila dostupna industriji na jednom mjestu.

“S Marketplaceom koristimo inovativnu snagu naše zajednice kupaca i prodavača, ali i našim partnerima omogućavamo rast u okviru globalne Milestoneove zajednice. Istovremeno, Marketplace pojednostavljuje složene odluke našim sistem-integratorima i krajnjim korisnicima, koji dobijaju pristup bogatoj i pouzdanoj grupi resursa pomoću koje mogu razvijati rješenja za upravljanje videozapisima”, kaže Milestoneov šef marketinga Kenneth Hune Petersen.

Milestone Marketplace će obuhvatiti nova područja u godinama koje dolaze. Da bi se priključili, tehnološki partneri moraju biti dio novog Technology Partner programa te kompanije, koji nudi aplikacije, hardver i usluge koje nadopunjuju i proširuju Milestone XProtect platformu za upravljanje videom.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *