Regija Vijesti

MS Security: Kvalitetnom uslugom do novih klijenata

Od svog nastanka pa do danas, trudimo se da svojim klijentima ponudimo nešto više od samih proizvoda. Sa sve većom ponudom security opreme na tržištu Srbije kao i različitim metodama poslovanja konkurencije koja pokušava da to tržište pridobije, mi smo se odlučili za drugačiji pristup. Kao distributer opreme za tehničku bezbednost, glavnu stvar koju navodimo za saradnju sa postojećim i novim klijentima jesu tehnička podrška, sigurna isporuka, marketing materijal za promotivne svrhe i stručne obuke. Od brendova koje možete pronaći u našoj ponudi su Faraday (Video nadzor, Video interfonski sistemi, Sistemi javnog ozvučenja, kontrola pristupa), Milesight (IP video nadzor), Teletek (Sistemi alarmne protivprovalne i protivpožarne dojave), Matrix (Sistemi za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena), ShopGuard (EAS sistemi protiv krađe u maloprodaji), Dahua (Video nadzor, video interfonski sistemi), Hikvision (Video nadzor, analogni i IP video interfonski sistemi), Eura (audio i video interfonski sistemi) i mnogi drugi. Kompletan asortiman proizvoda možete pogledati klikom na link www.mss.rs

USLUGOM DO POVERENJA

U sklopu svojih usluga, a kroz saradnju sa partnerskim firmama, nudimo i usluge projektovanja sistema tehničke zaštite, procene rizika ugroženosti objekata, planiranje i stručni nadzor na objektima, kao i usluge konsaltinga. Sve delatnosti sprovodimo u skladu sa važećim zakonima i uz propratne licence za obavljanje tih poslova. Vredi napomenuti da smo u želji da održimo kvalitet poslovanja primenili od ove godine čak 4 standarda u poslovanju: ISO 9001 – Sistem menadžmenta kvalitetom, ISO 14001 – Sistem upravljanja zaštitom životne sredine, OHSAS 18001 – Sistem upravljanja bezbednosti i zdravlja na radu, ISO/IEC 27001 – Sistem menadžmenta bezbednosti informacija. Tokom godina poslovanja, primetili smo da našem tržištu nedostaju centri koji bi pružili usavršavanje znanja iz oblasti kojima se bavimo. Kako bi delimično rešili taj problem, pre 2 godine smo otvorili trening centar za obuke i time omogućili našim klijentima i svima koji se bave ovom strukom, da se dodatno informišu o sistemima tehničke zaštite i usavrše svoje znanje. Obuke su besplatne i polaznicima se uručuju sertifikati o obučenosti.

PARTNERSTVOM DO ZAJEDNIČKOG USPEHA

Svake godine radimo na širenju poslovne mreže i povezujemo ljude i kompanije jer verujemo da zajedničkim delovanjem možemo da utičemo na tržište. Mi vas ovim putem ohrabrujemo da nas pozovete ili nam pišete kako bismo se upoznali i prodiskutovali o mogućoj poslovnoj saradnji ili jednostavno da se ispričamo i podelimo iskustva!

Vaš MS Security tim

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *