Kontrola pristupa

Novi SMARTair cilindar: mala promjena nakon koje ništa nije isto

Stil, inteligencija i izdržljivost objedinjeni su u novom SMARTair cilindru za kvake kompanije ASSA ABLOY. Kao dio SMARTair sistema kontrole pristupa, ovaj inteligentni uređaj sa integrisanim RFID čitačem sada je još otporniji na napade. On dolazi u paketu sa elegantnim i savremenim dizajnom i koloritom, pri čemu se i estetika i funkcionalnost ravnopravno podižu na jedan viši nivo. Cilindar služi za brzu nadogradnju gotovo svih tipova standardnih vrata, kojim se sada dodaje funkcija kontrole pristupa bez potrebe za bušenjem.

Novi cilindar se lako i fleksibilno uklapa u postojeći SMARTair sistem. On nudi napredno upravljanje pristupom koje je prilagođeno korisniku i dizajnirano za kvalitetniji boravak na radnom mjestu. Ako želite pratiti i kontrolisati ko se kreće na konkretnoj lokaciji i u koje vrijeme, vama je potreban novi SMARTair cilindar za kvake.

Cilindar radi na baterije i kompatibilan je sa svakom SMARTair opcijom za upravljanje pristupom. To znači da možete birati između upravljanja u online (u realnom vremenu) i offline režimu rada, ažuriranja preko kartice ili samostalnog rada. Tu je i opcija kombinacije više sistema istovremeno preko jednog softverskog interfejsa.

Nadogradnja pomoću novog cilindra je jednostavna: prosto zamijenite postojeći mehanički cilindar novim uređajem. Nema složene instalacije ili radova koji bi se ispriječili između vas i sigurne, pouzdane i fleksibilne SMARTair kontrole pristupa. Staklena, drvena ili aluminijska vrata, kao i skandinavski, evropski i drugi profili vrata više ne predstavljaju problem.

Moderno mobilno rješenje

Cilindar radi u kombinaciji sa svim standardnim beskontaktnim tehnologijama, uključujući MIFARE, DESFire i iCLASS, i nudi još jedan novi način otvaranja vrata pomoću SMARTair Openow mobilne aplikacije.

Uz Openow, korisnici više ne moraju nositi zasebne akreditive. Dovoljan im je pametni telefon sa pohranjenim virtualnim ključevima. Više nema potrebe da skupljate ili potvrđujete pristupne kartice da biste otvorili vrata koja su zaključana novim SMARTair cilindrom. Uz Openow, ključeve nosite u svom telefonu.

Ovaj cilindar je moderno rješenje prilagođeno za rad s mobilnim telefonima. Dizajniran je da vašu zgradu učini pametnijom. Njegov robustan dizajn, savremena estetika i jednostavna instalacija savršeno su rješenje za zaštitu ureda, poslovnih sjedišta, konferencijskih prostora i sala za sastanke.

Preuzmite besplatan vodič za proizvod i opis tehničkih karakteristika SMARTair cilindra za kvake na: https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/hubfs/smartair/SMARTair%20standalone%20PDFs/WEB_Knob_Cylinder_Brochure_EUR.pdf

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *