Konferencije

Obilježena 15. godišnjica rada Master BC-a u Banjoj Luci

Dahua Technology, drugi proizvođač videonadzornih kamera i opreme na svijetu, organizovao je sa svojim distributerom u Bosni i Hercegovini Master BC-om svečano okupljanje u Banjoj Luci.

Povod je bila 15. godišnjica poslovanja Master BC-a, jednog od dva Dahuina distributera na području Bosne i Hercegovine. Master BC dio je Master Grupacije. Na prostoru BiH posluje već 15 godina. Svoju jačinu na tržištu gradi na zaposlenicima i iskustvu u razvoju i implementaciji rješenja koja doprinose unapređenju, optimizaciji i poboljšanju poslovnih procesa preduzeća. Master Grupacija prisutna je u Sloveniji, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Događaj je vodio poznati televizijski voditelj Predrag Čurković, a oko 130 okupljenih gostiju moglo je čuti i vidjeti nešto više o poslovanju te dvije kompanije. Podijeljene su i nagrade za 12 veličanstvenih Master BC-ovih kupaca i jedna dodatna za osnivača Master Grupacije. Događaj je imao i humanitarnu notu jer je organizovana humanitarna tombola, u kojoj je sakupljan novac za Roditeljsku kuću “Iskra” u Banjoj Luci. Riječ je o prvoj kući te vrste na području bh. entiteta Republika Srpska, koja bolesnoj djeci, uglavnom oboljeloj od malignih bolesti, predstavlja dom daleko od kuće.

“Zadovoljstvo mi je i čast skupiti ljude iz struke. Svima vam zahvaljujem na saradnji svih ovih godina i veselim se svim zajedničkim budućim projektima”, kazala je Dobrila Vranješ, direktorica Master Grupacije.

S oko 16.000 zaposlenih širom svijeta, Dahuina rješenja, proizvodi i usluge koriste se u više od 180 zemalja i regija. Dahuini proizvodi pružaju besprijekoran kvalitet, pouzdanost i stabilnost, u skladu s najnovijom tehnologijom, koja krajnjim korisnicima omogućava uspješno poslovanje.

Pogledajte i fotografije sa godišnjice Master BC u Banjoj Luci:

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *