Događaji Seminari

Održan Eccos dan 2018.: Proslava 20 godina poslovanja

Više od 300 gostiju imalo je prilike poslušati kako je tekao Eccosov razvojni put u posljednjih 20 godina te da je sklopljen veliki četverogodišnji ugovor s Europskom komisijom

Piše: Anita Jerković, marketing, Eccos inženjering

Eccos inženjering održao je 30. studenog 2018. u zagrebačkom hotelu Antunović još jedan Eccos dan, godišnji događaj na kojem tvrtka tradicionalno okuplja svoje klijente, partnere i suradnike s hrvatskog i inozemnih tržišta. Ove je godine uveličan i velikom proslavom 20. rođendana, koja je potrajala dugo u noć. Više od 300 sudionika i ove je godine imalo priliku čuti o uspješnim poslovnim rezultatima u posljednjih 20 godina, s naglaskom na proteklu 2018., te planove i ugovorene projekte za 2019. godinu, među kojima se osobito ističe posao za Europsku komisiju u Bruxellesu, s kojom je nedavno potpisan četverogodišnji ugovor.

Razvojni put tvrtke

Eccos je tijekom dvosatnog konferencijskog programa održao tri predavanja, dok je četvrto održala gđa Sanja Beljan iz tvrtke A1 Hrvatska, Eccosovog dugogodišnjeg klijenta i zadovoljnog korisnika njihovih usluga. Direktor Eccosa Krešimir Paić u uvodnoj je prezentaciji prikazao razvojni put tvrtke, koji je tekao od trojice njenih pokretača, koji su svoje prve poslovne pothvate dogovarali iz sobice unajmljenog stana, preko krize 2009. i 2010. godine, tijekom koje je prihod pao, ali je zato broj zaposlenih ostao nepromijenjen, pa sve do brojnih milijunskih poslova od velikog značaja ne samo za Eccos nego i za Hrvatsku, kao što su projekti za Zračnu luku Franjo Tuđman, Luku Gaženicu i Europsku komisiju u Belgiji. Naime, Eccos je ovom prilikom predstavio projekt unapređenja i održavanja svih elektroničkih i elektromehaničkih sustava kontrole pristupa ljudi i vozila u svih 80 objekata Europske komisije, uključujući i središnji objekt u kojem se donose sve važne odluke i odvijaju svi glavni događaji. Ovaj je posao kruna Eccosovog nastojanja da hrvatsku pamet, znanje i iskustvo izveze u Europsku uniju i to pod hrvatskim imenom i zastavom, a ne kao kooperant velikih stranih tvrtki. Eccosov direktor razvoja Dejan Čakija u drugom je predavanju prikazao moderna rješenja za pametne gradove, osobito ističući novu platformu Eccos Smart City Enablement Platform, univerzalno komunikacijsko sučelje za sve sudionike parkirališnog procesa, kako na zatvorenim tako i na otvorenim parkiralištima.

Partner vrijedan poštovanja

Gostujuća predavačica iz tvrtke A1 Hrvatska gđa Sanja Beljan prezentirala je objedinjenje sustava tehničke zaštite s poslovnim sustavom tvrtke A1 Hrvatska (service desk). Integracija je napravljena Eccosovom aplikacijom Epsimax, kojom su integrirani svi postojeći sigurnosni sustavi tvrtke: videonadzor, protuprovala, evidencija radnog vremena, najava posjetitelja, automatsko prepoznavanje registracijskih oznaka, upravljanje parkiralištem te najmoderniji sustav kontrole pristupa očitanjem dlana. U posljednjem je predavanju Eccosov direktor prodaje Ivan Bilać predstavio najveći projekt cjelovitog elektroinženjeringa i ujedno najveći projekt tvrtke u ovoj godini. Riječ je o uvođenju svih električnih sustava i instalacija u novoj trajektnoj luci Gaženica. Eccos dan 2018. bio je očekivano najuspješniji dosad, prikazana rješenja potvrdila su Eccosovu ozbiljnost, stručnost i profesionalnost, a rekordno velik odziv znak je prihvaćenosti tvrtke kao ozbiljnog partnera i konkurencije vrijedne poštovanja.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *