Regija

Špica u vrhu proizvođača sistema za evidenciju radnog vremena

Gartner, renomirana kompanija za IT istraživanja i konsalting, uvrstio je Špicu na listu najznačajnijih proizvođača sistema za evidenciju radnog vremena u izvještaju “Vodič za tržište aplikacija za upravljanje radnom snagom”.

U analizi se navodi da sljedeća generacija aplikacija za kadrovski menadžment već sazrijeva, ali da je raskorak među aplikacijama u smislu zrelosti, funkcionalnosti i prikladnosti veliki.

“Do 2025. godine 75% velikih kompanija koje imaju zaposlenike plaćene po satu investirat će u rješenja za kadrovski menadžment, koja podržavaju korisničko iskustvo i/ili inicijative povezane s digitalnim radnim mjestom. Špica Time&Space, modularni sistem za registraciju radnog vremena i kontrolu pristupa, te rješenja u oblaku integrisani su s renomiranim sistemima za obračunavanje plata. Naših 30 godina iskustva na području upravljanja radnim vremenom znači da smo dobro upoznati s brojnim aspektima kadrovskog menadžmenta. Unapređenje korisničkog iskustva, međusobne saradnje i komunikacije zaposlenika već dugo su važne komponente našeg razvoja. Rast značaja korisničkog iskustva, kreativnosti i inovativnosti u svrhu postizanja veće efikasnosti dovodi u prvi plan određene karakteristike naših rješenja koje su dizajnirane s ciljem da omoguće što jednostavniju upotrebu“, kažu u Špici.

Time&Space 360 je Špicino cloud rješenje koje uključuje: All Hours (evidenciju radnog vremena), My hours (upravljanje projektima) i Door Cloud (kontrolu pristupa).

Osim Špice, kao vodeći proizvođači sistema za evidenciju radnog vremena u izvještaju su navedeni: ADP, Ceridian, Crown Computing, Deputy, Humanity, Infor, Kronos, Legion Technologies, Mark Information, Meta4, Protime, Quinyx, Ramco Systems, Reflexis Systems, Shyft, SISQUAL, SumTotal, TimeClock Plus (Data Management), WorkForce Software i WorkJam.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *