Kontrola pristupa

Aplikacija Openow sada podržava zaključavanje preko interneta i za brave izvan mreže

Nova verzija aplikacije Openow sada uključuje funkciju ažuriranja na kartici a menadžerima sigurnosti nudi i dodatne robusne funkcije.

Openow je praktično mobilno rješenje za SMARTair sisteme bežičnog zaključavanja. Korisnici preko aplikacije Openow mogu sigurno pohraniti svoje digitalne ključeve. Da bi otvorili SMARTair bravu, dovoljno je da prislone telefon na ugrađeni RFID čitač. Šifrirana (https/AES128) Bluetooth veza povezuje telefon i uređaj za zaključavanje kako bi se zahtjev za otključavanjem mogao brzo potvrditi ili odbiti. Sa Openow aplikacijom, vaši ključevi su uz vas i kada nosite samo telefon.

Upravitelji objekata mnogo brže obavljaju zadatke upravljanja pristupom nakon što aplikacijom Openow zamijene tradicionalne akreditive poput kartica ili tagova. Budući da Openow i intuitivni SMARTair TS1000 softver rješavaju sve probleme, kašnjenja u izdavanju ili poništavanju ključeva za sigurnosno osjetljiva vrata više ne predstavljaju izvor rizika po sigurnost objekta ili efikasnost kompanije.

Više se ne koriste fizički akreditivi za obradu ili praćenje, niti postoji potreba za kupovinom kodera za kartice. Isto tako, sada su prošlost i redovi na recepciji u kojim su osoblje i posjetioci čekali svoje akreditive.

Openow je mobilno rješenje za sisteme ažuriranja na kartici

Među novim funkcijama mobilne aplikacije Openow za SMARTair je i internetsko upravljanje zaključavanjem koje se odvija izvan mreže. Time će vaša efikasnost u izvršavanju sigurnosnih zadataka biti još veća. Nova administratorska funkcija sada uključuje upravljanje ažuriranjem na kartici za SMARTair uređaje na vratima. Napredne funkcije koje su ranije bile dostupne u režimu rada preko interneta sada su podržane i za SMARTair brave izvan mreže. Sve to je moguće bez potrebe za instaliranjem namjenskih zidnih sistema za ažuriranje ili komunikacijskih čvorišta.

Svaki put kada korisnik otvori SMARTair vrata pomoću Openow aplikacije, ovaj događaj i cjelokupna evidencija korištenja vrata pohranjuju se u SMARTair softver. Pri tom se menadžerima sigurnosti šalju obavještenja o pokušajima ulaska na vrata, statusu i pražnjenju baterije i još mnogo toga.

Preuzmite novu brošuru za SMARTair Openow na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/openow

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *