Magazin

a&s Adria br. 164

Mi povezujemo sigurnost!

Petnaest godina kontinuiranog uspješnog rada na prezentiranju i promociji sigurnosne branše u regionu i svijetu firma Global Security i redakcija magazina a&s Adria uskoro će krunisati novim velikim projektom. Poučeni negativnim učinkom pandemije koronavirusa na svijet, a time i na industriju sigurnosti, gdje se veliki broj eventa i sastanaka ili otkazao ili održao online, odlučili smo našim poslovnim prijateljima i saradnicima ponuditi još jedno rješenje za koje se nadamo da će biti efikasan alat u prevazilaženju nastalih problema i oživljavanju industrije.

Koristimo priliku da najavimo skoro puštanje u rad prve globalne online platforme u sigurnosnoj branši pod nazivom Connect2b. Ova jedinstvena platforma namijenjena svim profesionalcima bit će otvorena 24/7 svih 365 dana u godini, a omogućavat će jednostavnu i brzu konekciju, video i konferencijske pozive te slanje poruka među svim učesnicima platforme. Glavni cilj je maksimiziranje “matchmakinga” kroz povezivanje i promociju kompanija i pojedinaca. Naravno, olakšat će i organizaciju virtuelnih i drugih sajmova za prezentacija proizvoda i usluga, što ste mogli već vidjeti kroz Security Summit Virtual Event. Svaki učesnik konferencije i izložbe će ujedno postati i korisnik Connect2b platforme nakon održanog eventa, a inače će okupljati profesionalce iz sigurnosti i zaštite, interneta stvari, cyber sigurnosti, mobilnosti, ICT-a, automatizacije i pametnih domova i dr.

Connect2b je alat nastao kao rezultat rada i višegodišnjeg iskustva firme Global Security u oblasti medija i izdavaštva, edukacije, organizacije evenata i konsaltinga u sektoru sigurnosti te konstantne težnje za uvezivanjem svih aktera unutar sigurnosne i njoj bliskih industrija. Platforma će eksperimentalnu fazu rada ponuditi već ove godine, dok je zvanični start uz punu funkcionalnost predviđen za 2022. Pozivamo vas da nam se pridružite u zajedničkoj – umreženoj budućnosti!

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *