Magazin

a&s Adria br. 181

Iznenađenje za naše čitaoce

Ostalo je mjesec dana do Adria Security Summita od 5. do 6. oktobra u Zagrebu. Bit će to najveći događaj za ovih sedam godina, sa 128 izlagača i nekoliko dodatnih sponzora, što je povećanje od 72.97% u odnosu na prošlogodišnje izdanje. Očekujemo stoga i najveći broj posjetilaca – oko 2.500 – pa pozivamo sve zainteresovane da se registruju i ne propuste odličnu priliku za upoznavanje novih ljudi i predstavljanje svojih poslovnih rješenja. Uz tradicionalno jak konferencijski i popratni program, kao inovaciju smo ovaj put uveli Startup program, na kojem vas očekuje predstavljanje deset mladih firmi s inovativnim rješenjima, dva podcasta s uglednim ličnostima iz industrije, povećan broj medijskih i stručnih partnera te najobuhvatniju saradnju s fakultetima iz zemalja Jadranske regije, u okviru koje ćemo imati posjetu velikog broja profesora i studenata s fakulteta sigurnosti, elektrotehnike i građevinarstva. 

 

U ovom broju vas očekuju i dva iznenađenja. Svaki primalac magazina – a distribuiran je na 1.700 adresa – u vidu insertacije će dobiti pet pozivnica za besplatan ulazak na Summit. Iskoristite priliku da vašim kolegama i partnerima poklonite pozivnicu i dođete s njima na Summit. Samo ne zaboravite ponijeti vaučer, registrovati se na naznačenom linku te odštampati dobijenu ulaznicu s QR kodom. Registracijom, naravno, postajete vidljivi svima ostalima na platformi te dobijate mogućnost iskorištavanja servisa koje vam nudimo.  

 

Također, uz magazin ste dobili i Summit Guide sa svim informacijama za posjetioce, od agende i floor plana, preko servisnih informacija do načina zakazivanja sastanaka preko naše platforme. U trenutku pisanja ovog uvodnika, mjesec i po prije događaja, imamo već znatan broj zakazanih sastanaka, pa iskoristite i tu priliku da se vremenski slotovi ne popune. Vidimo se u Zagrebu!

Related Posts

https://www.asadria.com/as-adria-br-157/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *