Svijet

Hikvision Innovation Summit 2020 – odgođen do daljnjega

Poštovani posjetitelji, dragi prijatelji,

Ovim Vas putem obavještavamo da je – nakon dugog razmišljanja – Hikvision odlučio odgoditi održavanje našeg Innovation Summita predviđenog za 12. i 13. ožujka u Amsterdamu.

Kao što sami sigurno znate, koronavirus se nedavno proširio po mnogim europskim zemljama, uključujući i Nizozemsku gdje se bilježe i slučajevi u okolici Amsterdama. Brojne europske kompanije uvele su ograničenja za svoje zaposlenike, zabranjujući im inozemna putovanja i posjete većim sajmovima i skupovima. Posljednjih smo dana i mi u Hikvisionu dobili brojne poruke prijavljenih posjetitelja koji su nas obavijestili – da otkazuju svoj dolazak na Summit.

Kao organizatori Summita, želimo osigurati uspješan skup za sve sudionike – i posjetitelje i izlagače. Naša je namjera održati Summit kao inovacijski forum koji potiče stvaranje novih kontakata i novih prilika za sve sudionike. S pojavom novog virusa takav je cilj gotovo nemoguće ostvariti jer su stvari izvan naše kontrole.

Zbog spomenutih razloga, nakon intenzivnih konzultacija unutar kompanije bili smo prisiljeni donijeti odluku o odgodi Summita. Iz razumljivih razloga – novi datum Summita još nije određen, no čim ga odaberemo bit ćete odmah obaviješteni.

Iskreno se nadamo da ćemo vas uskoro ipak ugostiti na našem Summitu. Veselimo se zajedničkom druženju sa svim našim partnerima i gostima, bez zabrinutosti za bilo čije zdravlje i sigurnost. Vidimo se ubrzo!

Stojimo na raspolaganju za sva vaša dodatna pitanja i komentare.

Unaprijed zahvalni na vašem razumijevanju, želimo svima uspjeh i zdravlje!

S poštovanjem,
Hikvision Europe B.V.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *