Događaji Seminari

Hikvisionova evropska turneja

Hikvision, vodeći svjetski ponuđač inovativnih videonadzornih proizvoda i rješenja, organizovat će evropsku turneju na točkovima od marta do maja 2018. godine, na kojoj će predstaviti primjenu vještačke inteligencije (AI). Posjetioci se pozivaju da otkriju uzbudljivi svijet pametnog nadzora s Hikvisionovim inovacijama. Tri kamiona će putovati kroz razne dijelove Evrope i posjetiti ukupno 71 grad. Prolazit će cestama jugozapadne, jugoistočne i sjeverozapadne Evrope. Posjetioci će moći ući u kamion i otkriti nove tehnologije, kao što su prepoznavanje lica, te prisustvovati predavanjima vezanim za aktuelne teme poput cyber sigurnosti.

„Vještačka inteligencija i duboko učenje zahvatili su IT industriju munjevitom brzinom“, kaže Peter Guan, marketinški menadžer kompanije Hikvision Europe. „Mi koristimo njihovu moć u našim novim proizvodima. Ne želimo tokom turneje samo prikazati kako naše inovacije na polju nadzornih tehnologija čine nevidljiva rješenja vidljivim – želimo pokazati šta se desi kada se nadzor osnaži vještačkom inteligencijom.“

Za dodatne informacije o datumima i lokacijama AI izložbi zainteresovani mogu kontaktirati obližnje zastupništvo za Hikvision.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *