Događaji Konferencije

Poziv na najveću IT sigurnosnu konferenciju u regiji

Najveća regionalna cyber sigurnosna konferencija RISK 2018 i ove godine će se održati 14. i 15. marta u kongresnom centru Thermana Laško, Slovenija.

Prisutni na konferenciji imat će priliku da čuju više od vodećih stručnjaka iz ove oblasti kao što su Maurice Cashman, direktor Enterprise Architects tima pri McAfeeju, Ramses Gallego, IT security evangelista, te drugi, kao i izlaganja renomiranih regionalnih IT kompanija, koje će pokazati svoje tehnološke implementacije i dobre prakse.

Za ovogodišnje izdanje Organizacijski odbor je pripremio niz poboljšanja već́ hvaljene konferencije te će sadržaj biti proširen većim izborom slobodnih aktivnosti i poboljšanjima za bolja iskustva učesnika.

Ne propustite ovu priliku i prijavite se – organizator garantuje neograničen pristup svim razgovorima i radionicama, dvije prilike za druženje s korisnicima i partnerima uz ručak i svečanu večeru, sve konferencijske materijale te mogućnost sakupljanja valute konferencije, kojom će se moći takmičiti na humanitarnoj aukciji, te neizbježnu službenu konferencijsku jaknu i bežične kućne sigurnosne kamere!

Više na zvaničnoj stranici konferencije https://www.risk-conference.com

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *