Svijet Vijesti

Novi Milestoneov direktor indirektne prodaje za EMEA-u

Milestone Systems je imenovao Josa Beerninka za novog direktora indirektne prodaje za EMEA regiju. U Milestone je prešao s pozicije potpredsjednika prodaje Geneteca za EMEA-u, a prije toga je radio za Honeywell Security and Fire / ADI, Samsung Electronics i Tech Data.

Jos Beernink će voditi odjel prodaje putem prodajnih kanala, koji je nadležan za četiri regije: Sjevernu Evropu, Srednju Evropu, Južnu Evropu te Bliski Istok i Afriku.

“Oduševljena sam što ću raditi s istinski utjecajnim ljudima u ovoj industriji kakav je Jos Beernink”, kaže Malou Toft, potpredsjednica Milestone Systemsa za EMEA regiju. “Jos će svom timu i Milestoneu pridonijeti bogatim iskustvom s prodajnim kanalima i samom industrijom sigurnosti.”

Imenovanje Josa Beerninka dio je nove reorganizacije poslovanja u EMEA regiji najavljene u januaru, čiji je cilj pomoći Milestoneovoj zajednici da raste unutar i izvan sigurnosti u vertikalama kao što su maloprodaja, transport i sigurni gradovi. Novom organizacijom kompanija će imati tri specijalizirana prodajna područja te snažan i konsolidovan prodajno-tehnički rad.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *