Konferencije Regija Sajmovi

Adria Security Summit 2023 kreće u Ljubljanu – manje od 30% štandova za rezervacije

Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 će zaokružiti svoju regionalnu turneju u slovenačkoj prijestolnici Ljubljani. Ovaj grad će Summit ugostiti 25. i 26. oktobra 2023. u izložbeno-konferencijskom centru Gospodarsko razstavišče.

Sa samo 30% preostalih štandova za rezervaciju, organizatori očekuju da će oboriti dosadašnje rekorde posjećenosti na događaju koji će okupiti najbolje među svjetskim industrijskim liderima iz različitih oblasti kao što su sigurnost, cyber sigurnost, IoT, ICT, pametna rješenja, mobilnost i automatizacija.

Ovo je drugi put da Summit otvara svoja vrata na području Slovenije (EU), čime potvrđuje svoj status najvećeg industrijskog događaja ovog tipa koji je nadrastao regionalne okvire.

Ključni globalni i regionalni industrijski igrači se vraćaju kao sponzori

Pripreme za Adria Security Summit 2023 su uveliko u toku, a događaj je već osigurao podršku visokoprofilnih dijamantnih sponzora – kompanija Alarm automatika i Konica Minolta.

Alarm automatika je regionalni lider u tehničkoj sigurnosti koji nudi hardver, softver, usluge i platforme za više od 2000 klijenata u preko 11 zemalja.
Konica Minolta je japanska tehnološka multinacionalna kompanija koja u 49 zemalja opslužuje klijente svojim interno razvijenim poslovnim i industrijskim proizvodima za obradu slike, optičkim uređajima, 3-D digitalizatorima i drugim proizvodima.

Ovim velikim industrijskim igračima pridružili su se platinasti sponzori koji uključuju kompanije Ateis, BOSCH, CREAplus, Motorola Solutions, Nedap, Suprema, Teksel i ZKTeco.

Innovation Room prostor kao vrhunska prilika za izlaganje proizvoda
Adria Security Summit 2023 se ove godine organizira pod neformalnim motom: budimo inovativni kako bismo ostali konkurentni u promjenjivim vremenima.

Ovo se odnosi i na format događaja i na učesnike, jer će Adria Security Summit 2023 premijerno predstaviti svoj Innovation Room kao namjenski prostor za predstavljanje inovacija. U njemu će kompanije imati priliku da iz prve ruke pokažu kako njihovi pionirski proizvodi i rješenja mogu pomoći kupcima i partnerima da ostanu tržišno relevantni i lakše se snađu u ekonomski nestabilnim vremenima u 2023.

Innovation Room prostor bit će postavljen napolju, u glavnom hodniku između konferencijske i izložbene sale. Maksimalan broj slobodnih mjesta je 12.

Namjenski sadržaji za cyber sigurnost i startupe

Prostor za predstavljanje inovacija Innovation Room će se lako uklopiti sa drugim izdanjem našeg dobro prihvaćenog programa promocije startup kompanija. Ovaj program je mjesto na kojem se inovatori, investitori i poslovni anđeli okupljaju u potrazi za obostrano korisnim aranžmanima.

Što se tiče cyber sigurnosti, drugog dana Summita održat će se panel diskusija o ovoj izuzetno atraktivnoj temi. U pripremi su i dva podcasta sa dva gosta insajdera iz svijeta cyber sigurnosti.

Dvorane su dostupne za radionice i prezentacije

U skladu s ovogodišnjim fokusom na inovacije, Adria Security Summit će pripremiti više dvorana u kojima će kompanije moći predstaviti svoje nove proizvode i usluge, kao i održati prezentacije o bilo kojoj temi za koju smatraju da bi mogla zanimati njihovu publiku.

Podrška međunarodnih i regionalnih partnera

Adria Security Summit je već osigurao zvaničnu podršku međunarodnih i regionalnih stručnih medijskih platformi, međunarodnih industrijskih udruženja i regionalnih privrednih komora koje ovog puta predvodi Komora za razvoj slovenačke privatne sigurnosti.

Informacije o Adria Security Summitu 2023 dostupne su na www.adriasecuritysummit.com, summit@asadria.com ili putem telefona na +387 33 788 985.

Zabilježite ovaj datum i vidimo se u Ljubljani 2023. godine!

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *