Događaji Konferencije

Alarm automatika predstavila novi iDEA Classic

Alarm automatika i ove je godine organizirala tradicionalnu iDEA Classic konferenciju. U zagrebačkom hotelu Antunović 27. veljače okupilo se više od 100 poslovnih partnera

Piše: Odjel marketinga Alarm automatike

Najnoviji katalog od sada je u novom formatu. Manji je od prijašnjih i ima tek stotinjak stranica, a to je zbog činjenice da je većina podataka kvalitetnije komprimirana, dok su ostale informacije zajedno sa popratnom dokumentacijom dostupne na Alarm automatika B2B (https://b2b.alarmautomatika.com). Zbog bržeg pronalaženja informacija sve su karakteristike dodatno sistematizirane i prikazane u tabličnom obliku s najvažnijim značajkama. Ponuda iDEA Classic pouzdanih i fleksibilnih rješenja zaštite, namijenjenih SMB (Small & Medium Business) i B2B (Business to Business) segmentu, ove je godine nadopunjena novim proizvodima većih mogućnosti, baziranim na najmodernijim tehnologijama, ali uz konkurentnu cijenu. iDEA Classic katalog sadrži šest stotina artikala iz videonadzora, protuprovale i vanjske zaštite, kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, interfona i videointerfona, dojave požara i plina te centralizacije i integracije.

Novi partner Hikvisiona za Hrvatsku

Predstavljanje kataloga počeo je Robert Udovičić, direktor veleprodaje, koji je govorio o DVC rješenjima videonadzora. Alarm automatika već 15 godina uspješno i kontinuirano razvija DVC kako bi udovoljila potrebama tržišta za cjenovno i kvalitetom adekvatnim sustavom videonadzora. Danas je DVC etablirana i na regionalnom tržištu čvrsto pozicionirana robna marka, a od sada se u ponudi nalaze i rješenja za interfoniju. Značajna je novost da je od ove godine Alarm automatika novi partner Hikvisiona, najvećeg svjetskog proizvođača videonadzornih rješenja, za područje Hrvatske. Uređaji iz ponude su tehnološki napredni i koriste mnoge od Hikvisionovih tehnoloških prednosti kao što su TurboHD 4.0, EasyIP 3.0, DarkFighter i EXIR.

Nagrađeni Ajax Systems

U sustavu protuprovale su, osim već poznatih AMC i Visonic PowerG rješenja, predstavljena Ajax i DSC rješenja. Alarm automatika je na konferenciji prvi put predstavila zašto je Ajax Systems dobitnik Security & Fire Excellence Awards 2017 nagrade kao najinovativniji i najpouzdaniji proizvod na tržištu sigurnosti. Ajax Systems kreira profesionalne sigurnosne sustave kombinirajući strastveni i inovativni inženjerski pristup s iskustvom, znanjem i tehnološkim dizajnom.

Vrhunska sigurnost bez previše kabliranja

Krajem prošle godine Alarm automatika je postala novi stari partner te ovlašteni uvoznik i distributer DSC proizvoda za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije. Naglasak je stavljen na seriju Neo, čiji su uređaji modularna, hibridna rješenja s PowerG tehnologijom. Namijenjena su krajnjim korisnicima koji žele vrhunsku sigurnost, no bez previše kabliranja i instalacije na objektu. Revolucionarnu Neo tehnologiju karakteriziraju manji operativni troškovi instalaterima, a veliku pouzdanost krajnjim korisnicima. Konferenciju je odjavio Boris Popović, predsjednik Uprave Alarm automatike, koji je naglasio zadovoljstvo prisutnim brojem partnera, kao i učinkovitošću svojih zaposlenika, čije krajnje djelo, katalog iDEA Classic 2018, predstavlja kvalitetan uvid u najnovije sustave tehničke zaštite, kao i pregled tehnoloških noviteta iz portfolija najpoznatijih svjetskih kompanija.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *