Događaji Konferencije

Partnerska konferencija Uniplusa i 2N-a

Zagrebački hotel Admiral bio je 14. veljače domaćin partnerskoj konferenciji u organizaciji čakovačke tvrtke Uniplus, koja je predstavila novog poslovnog partnera – češku kompaniju 2N Telecommunications

Piše: Dalibor Vikić

E-mail: redakcija@www.asadria.com

Kompanija 2N respektabilni je svjetski proizvođač mrežnih interkomunikacijskih uređaja sa sjedištem u Pragu. Osnovana je 1991. i nakon 27 godina razvoja danas posluje na šest kontinenata u 118 država i ima 45 prodajnih predstavnika. Velika prekretnica u njenom radu dogodila se 2016. godine, kada ju kupuje Axis Communications, jedan od vodećih svjetskih proizvođača videonadzorne opreme. Kompanija intenzivno raste i već je prošle godine imala 30 milijuna prihoda, a ove očekuje prihod iznad 43 milijuna eura. Proizvodi 2N-a podijeljeni su u nekoliko osnovnih proizvodnih linija: interkomi za sigurnu komunikaciju, sveobuhvatna mrežna rješenja kontrole pristupa, sustavi za prijenos audiozapisa putem računalne mreže, telekomunikacijski sustavi za učinkovitu korporativnu komunikaciju te sustavi za liftove.

Potvrda uspješnog rada

Uniplus je osnovan u 1993. godine u Čakovecu. Od samog početka krenuo je u razvoj informacijskog sustava ERPlus, u koji je uključena većina djelatnika Uniplusa, koji su uglavnom visoke stručne spreme iz oblasti elektrotehnike, matematike, računalstva i ekonomije. Referentnu listu korisnika ERPlusa čine kako velike kompanije tako i veći broj malih, dinamičnih tvrtki kojima su kvaliteta i sigurnost na prvom mjestu. Uniplus se na tržištu specijalizirao kao distributer proizvoda iz domene mrežnog računalstva, Thin Client / Thin Server tehnologija i proizvoda za IP videonadzor. Kao dio grupacije Axis, i 2N će od sada hrvatskom tržištu biti dostupan kao dio Uniplusove distribucijske ponude. „Raduje nas što je 2N Telecommunications u nama prepoznao budućeg partnera i povjerio nam plasman svojih proizvoda na tržištima Hrvatske i Bosne i Hercegovine. To doživljavamo i kao potvrdu našeg uspješnog rada s proizvodima Axis Communicationsa, čiji je 2N sada dio. Svakako ćemo nastaviti predano raditi na zadovoljstvo naših poslovnih partnera, a ova konferencija je samo prvi korak na zahtjevnom i izazovnom, ali vjerujemo i uspješnom putu koji je pred nama“, istakao je član Uprave Uniplusa Miroslav Krleža otvarajuću konferenciju, na kojoj je bilo oko četrdesetak predstavnika distributerskih kompanija, poslovnih suradnika i klijenata.

Brojni noviteti

Predavači na konferenciji bili su predstavnici 2N-a Natalia Stachova, prodajna menadžerica, i Jaroslav Pipek, specijalist za tehničku podršku. Zajednički su prezentirali tehnološke novitete: IP interkome, sveobuhvatna mrežna rješenja IP kontrole pristupa, telekomunikacijske sustave za učinkovitu korporativnu komunikaciju te korisnička rješenja i brojne reference 2N-a, između ostalih u Srbiji, Crnoj Gori, Egiptu, Južnoj Koreji. Također su predstavljeni IP sustavi za prijenos audiozapisa putem računalne mreže i sustav M2M za udaljen pristup podacima i postavkama različitih uređaja, te više vrsta opreme. Konferencija je završila najavom daljnje suradnje novih partnera te učestalije prezentacije najnovijih tehnoloških rješenja.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *