Događaji Konferencije

IDEA Classic katalog predstavljen u Beogradu i Sarajevu

Nastavljajući seriju regionalnih konferencija, Alarm automatika predstavila je 22. marta u Beogradu i 29. marta u Sarajevu novi IDEA Classic katalog za ovu godinu. U njemu su sistematizirana pouzdana i fleksibilna rješenja zaštite te navedeno više od 500 artikala. Oko 60 poslovnih partnera Alarm automatike u Beogradu i 70 u Sarajevu imali su priliku da čuju informativna izlaganja i kupe po veoma povoljnim cijenama Ajax i DSC komplete proizvoda. Alarm automatika ove godine obilježava petnaestogodišnjicu regionalnog brenda DVC (Digital Video Communications), koji korisnicima pruža sve prednosti HD analogne i IP tehnologije videonadzora zajedno s videointerfonskim rješenjima.

Pogledajte fotografije sa konferencije:

„Mnogo toga se za ovih 15 godina postojanja promijenilo, ali Alarm automatika prati svjetske trendove i tehnologije i vjerujem da smo u tome uspjeli“, kaže Dejan Klobučar, direktor izvoza Alarm automatike.

U toj firmi posebno su ponosni što mogu predstaviti novu generaciju bežičnih profesionalnih sigurnosnih  sistema zaštite AJAX Systems, čiji su ovlašteni uvoznici i distributeri za područje Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kosova, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Rumunije, Slovenije i Srbije.

„Alarm automatika ima ekskluzivno pravo da prodaje AJAX Systems za područje bivše Jugoslavije i šire. Prva iskustva kupaca su jako dobra jer su ovi sustavi i u Europi pravi hit“, ističe Klobučar. Alarm automatika je zvanični distributer hibridnih i modularnih DSC sistema, gdje se posebno ističe NEO serija.

Kada je riječ o Srbiji, Alarm automatika već 11 godina posluje u toj zemlji, a od početka 2017. imaju i nove prostorije na Novom Beogradu. Tamo je prošle godine predstavljen IDEA Classic katalog, ali su ove zbog većeg interesovanja odlučili konferenciju održati u hotelu Holiday Inn.

„Veoma nam je važno da na jednom mjestu okupimo kupce i predstavimo nove proizvode jer tehnologija stalno napreduje, posebno u segmentu videonadzora i protuprovalnih sustava, gdje imamo značajne novitete“, navodi Klobučar.

Pogledajte video izvještaj sa konferencije u Sarajevu:

Pogledajte video izvještaj sa konferencije u Beogradu:

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *