Kontrola pristupa

Krobel: Kontrola pristupa na dlanu

U vremenu kada su sigurnost i lakoća pristupa glavni prioriteti za male tvrtke, apartmane i vlasnike najamnih objekata, K-ERV Cloud se nameće kao moćno sredstvo za kontrolu pristupa. Ova inovativna aplikacija ističe se jednostavnošću, kompatibilnošću s uređajima za kontrolu pristupa tvrtke Hikvision i dostupnošću za Android i Apple uređaje

Piše: Mislav Žunić, Odjel marketinga, Krobel; E-mail: mislav@krobel.hr

K-ERV Cloud aplikacija dizajnirana je da kontrolu pristupa učini jednostavnom, eliminirajući potrebu za složenim desktop aplikacijama ili dubokim poznavanjem sigurnosnih sustava. Njezino korisničko sučelje osigurava da čak i oni bez prethodnog iskustva u sigurnosnim sustavima mogu lako upravljati kontrolom pristupa. Nakon što je otvore, korisnici će biti dočekani nadzornom pločom, koja prikazuje osnovne statistike sustava, uključujući odabranu lokaciju, ukupan broj upravljanih lokacija, uređaja, korisnika i vrata. Ovaj trenutni pregled omogućava korisnicima da se brzo informiraju.

Optimizirano upravljanje i pregled opcija

Aplikacija omogućava lako dodavanje, izmjenu ili promjenu postojećih lokacija. Korisnici mogu odabrati zadanu lokaciju radi praktičnosti. Konfiguracija vrata je također jednostavna. Mogu se dodavati, mijenjati ili brisati pojedinačna vrata te slati postavke vrata i korisničke ovlasti izravno na uređaje, osiguravajući trenutne promjene. Također, upravljanje korisničkim pristupom nikada nije bilo lakše. Aplikacija olakšava administraciju korisnika, odnosno njihovo dodavanje, izmjenu i brisanje. Jedinstvene lozinke za otvaranje vrata mogu se prilagoditi, a korisnicima se mogu dodijeliti određeni vremenski rasponi tijekom kojih mogu otvarati vrata.

Za sveobuhvatno praćenje aplikacija nudi pristup evidenciji, omogućujući pregled svih otvaranja vrata za odabranu lokaciju. Ova značajka je neprocjenjiva za praćenje pristupa i veću sigurnost. K-ERV Cloud se lako integrira s uređajima za kontrolu pristupa tvrtke Hikvision. Korisnici mogu lako dodavati, mijenjati ili brisati uređaje te odabrati između dva protokola komunikacije, ISUP 5.0 ili ISAPI, za integraciju uređaja.

 Vremenske postavke i privremene lozinke

Korisnicima je omogućena prilagodba vremenskih postavki za vrata, dodavanje ili izmjenu rasporeda za svaki dan u tjednu, što osigurava da se pristup odobrava samo tijekom određenih vremenskih intervala, dodajući dodatni sloj sigurnosti i kontrole. Istaknuta značajka za vlasnike najamnih objekata i Airbnb je mogućnost primjene privremenih lozinki, pa domaćini mogu jednostavno postaviti vremenski raspon tijekom kojeg gosti mogu pristupiti njihovim objektima, eliminirajući potrebu za fizičkim ključevima ili složenim dogovorima o pristupu. Jednostavnije je i korištenje i dodavanje beskontaktnih kartica i tagova, pri čemu vlasnik određene RFID kartice dodaje u sustav pomoću NFC čitača smartphone uređaja ili ručno, a zatim ih daje korisnicima.

Njezino intuitivno sučelje, kompatibilnost s Hikvisionovim uređajima za kontrolu pristupa i praktičnost jednokratnih lozinki čine je neprocjenjivim alatom za male tvrtke, apartmane i vlasnike najamnih objekata koji žele poboljšati sigurnost i pojednostaviti upravljanje pristupom. Aplikaciju je moguće naći na Google i Apple servisima, a za implementaciju sustava i sva dodatna pitanja obratite se tvrtki Krobel.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *