Kontrola pristupa Svijet

MAXPRO ACCESS: Nova generacija kontrole pristupa

Honeywell je proširio funkcionalnosti svog MAXPRO Cloud portfolija predstavljanjem MPA1 i MPA2 centrala za kontrolu pristupa koje nude opcije hostinga u oblaku, webu ili lokalno
Piše: Honeywell Commercial Security
E-mail: SecuritySEE@Honeywell.com
www.security.honeywell.com/ee/
www.maxprocloud.com/ee

MAXPRO Cloud je sigurnosno rješenje namijenjeno malim i srednjim preduzećima koja posluju na više lokacija, pruža efikasnu i efektivnu sigurnost i zaštitu te minimizira IT troškove i buduća ulaganja. MPA1 i MPA2 omogućavaju korisnicima da sigurno i lako implementiraju i upravljaju svojim “plug and play” sistemom kontrole pristupa svugdje gdje postoji ethernetska/internetska veza.

MPA1 centrala
MPA1 PoE kontroler za jedna vrata jednostavan je za instalaciju, rad i održavanje zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i namjenskoj Device Utility aplikaciji za brzo i jednostavno puštanje u rad. Može se ugraditi ili montirati u posebno dizajnirano kompaktno kućište sa Status LED dijagnostikom. MPA1 povezuje do dva sigurna OSDP čitača, pružajući poboljšanu sigurnost. MPA1 centrala je rješenje u oblaku za jedna vrata. Ugrađeni akcelerometar štiti od neovlaštenog pristupa, a posjeduje brži web-interfejs, mobilnu aplikaciju za brzo puštanje u rad te Card-to-Cloud sigurnu “plug and play” vezu. PoE rubna instalacija također smanjuje troškove kabliranja.

www.security.honeywell.com/maxpro-cloud/ee

MPA2 centrala
MPA2 rješenje je samostalna centrala u oblaku za kontrolu pristupa za dvoja vrata. Uključuje kontroler za dvoja i licencirani model za četvero vrata. Dizajn prilagođen korisniku (utisni push-in priključci i RJ45 metod jednog klika) čini ga jednostavnim za instalaciju, rad i održavanje. Povezuje do dva zaštićena OSDP čitača po vratima, pružajući poboljšanu sigurnost. MPA2 također može pratiti dodatne požarne izlaze, izlaze u slučaju nužde, neovlašteni pristup alarmnom sistemu ili kontrolirati svjetla uz širok spektar dostupnih pomoćnih ulaza i izlaza. Neke od prednosti MPA2 rješenja su S5 kablovska podrška za ugradnju/priključak/nadzor vrata, Card-to-Cloud sigurna plug-and-play veza, Wiegand/OSDP hardver i kontrola lifta, web način rada uz WIN-PAK, MAXPRO Cloud kompatibilnost te mogućnost 100.000 korisnika i 65.535 nivoa pristupa uz lokalno/globalno sprečavanje ulaska više korisnika istovremeno.

www.security.honeywell.com/maxpro-cloud/ee

Tradicionalno i napredno
MPA1 i MPA2 nude prednosti tradicionalne kontrole pristupa, kao što je podrška u osiguranju vrata, upravljanje pristupom za zaposlenike i daljinsko upravljanje lokacijama. Korisnici mogu lako izraditi i izvještaje kako bi ispunili zahtjeve usklađenosti s propisima. S interfejsom baziranim na pretraživaču, krivulja učenja i vrijeme treninga su znatno smanjeni. Novi procesor će ponuđeni hardver učiniti znatno bržim od NetAXS-a kao prethodnika. Dovoljno je samo da se prijavite i spremni ste za rad. Korisnici mogu sigurno upravljati MPA1 i MPA2 rješenjima s bilo kojeg mjesta pomoću ugrađenog pretraživača ili MAXPRO Cloud zaštićene infrastrukture oblaka. Osim toga, WIN-PAK integrirani sigurnosni paket obogaćuje lokalna rješenja naprednijim funkcijama koje su dostupne samo za MPA2 rješenje. MPA1 i MPA2 su razvijeni i dizajnirani uz prilagođavanje potrebama instalatera i postojeće IT infrastrukture i metoda, uz smanjene troškove instalacije i podrške.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *