Svijet

Novi Gunnebo sigurnosni sistemi na Passenger Terminal Expu

Gunnebo Entrance Control, jedan od globalnih lidera u inovativnim rješenjima za kontrolu ulaza, učestvovat će na Passenger Terminal Expu 2024 od 16. do 18. aprila u Frankfurtu, gdje će predstaviti svoje najnovije sisteme za ulaz na aerodromu zajedno s naprednim sigurnosnim tehnologijama.

Posjetioci štanda E340 imat će priliku vidjeti uživo demonstracije najnovijih sistema koji nude inteligentno upravljanje protokom putnika za sve faze putovanja na aerodromu.

To uključuje PreSec, koji djeluje kao automatizirani sistem za provjeru boarding karti prije sigurnosne kontrole, kao i LoungeSec s biometrijskim mogućnostima i snimanjem lica kako bi osigurao kontrolisan pristup autorizovanim korisnicima u lounge prostorije.

BoardSec će biti predstavljen kao automatizirani eGate (elektronska kapija) kako bi ubrzao čitav proces ukrcaja putnika, zajedno s ImmSecom, koji će maksimizirati resurse efikasnom verifikacijom putnika na graničnoj kontroli.

“Zaštita aerodroma u svakoj fazi putovanja putnika ključna je za održavanje sigurnosti i efikasnosti u današnjem brzom okruženju putovanja. Kako aerodromi nastavljaju služiti kao kapije koje povezuju milione putnika širom svijeta, neophodno je da se suoče sa sve složenijim sigurnosnim prijetnjama kroz proaktivne i napredne sigurnosne mjere ulaza. U Gunnebo Entrance Controlu shvatamo značaj efikasnih sistema kontrole ulaza u smanjenju rizika i osiguravanju besprijekornih procesa za putnike na svim ključnim tačkama. Naš kompletan portfolio aerodromskih rješenja pokazuje kako podržavamo aerodrome u upravljanju protokom putnika, kombinujući automatizovane kapije s najnovijom biometrijskom tehnologijom i intuitivnim dizajnom”, rekao je Nathan Anstee, potpredsjednik za masovni tranzit u Gunnebo Entrance Controlu.

Na Passenger Terminal Expu 2024, Gunnebo Entrance Control predstavit će inovativni novi sistem kontrole ulaza na aerodromu, čija kompaktnost ne dolazi nauštrb najnovijih sigurnosnih tehnologija, snimanja ličnih podataka na način propisan regulativama ili elegantnog dizajna.

“Passenger Terminal Expo 2024 je odlična prilika za razgovor o pojedinačnim zahtjevima za rješenja kontrole ulaza na aerodromu. Posebno nam je drago zbog predstavljanja novog sistema koji će pokazati našu posvećenost istraživanju i razvoju u naprednoj kontroli ulaza. Radujemo se demonstriranju kako možemo podržati protok putnika na aerodromu, od trenutka dolaska do trenutka odlaska. Pozivamo posjetioce da istraže kako naša rješenja redefinišu važnost kontrole ulaza na aerodromu i doprinose sigurnijim iskustvima za sve”, zaključio je Anstee.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *