Komunikacije i prijenos Kontrola pristupa

Noviteti u ponudi MS Security Systema

Krajem 2018. godine u znak odlične saradnje s partnerima iz kompanije MATRIX COMSEC, MS Security System je odlučio da proširi asortiman proizvoda uvođenjem Matrix VoIP sistema. Početkom 2019. kompanija je postala i zvanični partner Shopguarda, mađarskog brenda za EAS sisteme
Piše: Vuk Hranisavljević, MS Security
E-mail: vuk@mss.rs

Na tržištu sigurnosne opreme inovacije se veoma cene, a konstantnim unapređenjima kompanije postižu ciljane efekte. Proširenjem asortimana za skoro sve sektore, MS Security System uspeo je da pokrije većinu potražnje na tržištu tehničke bezbednosti i tako ponudi kompletna rešenja kompanijama s kojima sarađuje.

Shopguard sistemi elektronske zaštite artikala
Početkom 2019. godine MS Security System je ozvaničio partnerstvo sa Shopguardom, mađarskim brendom za EAS sisteme, postavši jedini koji na tržištu Srbije nudi jedinstveno rešenje u vidu Shopguard sistema za veleprodaju. Inače, Shopguard, koji posluje na četiri kontinenta, s više od 36.000 objekata u kojima su ugrađeni EAS sistemi, predstavlja ozbiljnog partnera za nastup kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Kvalitet proizvoda, nagrade za inovativan dizajn (Drinkspector RF+AM) i lakoća korišćenja su neke od njegovih prednosti, a u prilog ovim kvalitetima ide i to da je sama postavka sistema jednostavna i ne zahteva specijalne mašine i alate.

VOIP sistemi – MATRIX Telesol
U znak odlične saradnje s partnerima iz kompanije MATRIX COMSEC, godinu dana ranije MS Security System proširio je asortiman proizvoda uvođenjem Matrix VoIP sistema telekomunikacija u ponudu, čime je zaokružio uspešnu poslovnu godinu, u kojoj je tržištu ponudio i jedinstvena VoIP rešenja. Svojim specifičnim interfejsom i ugrađenim funkcijama kao što su video-poziv, integracija sa e-mailom, BLF funkcijski tasteri i slično, Matrix VoIP sistemi omogućuju organizaciji da lakše i brže komunicira sa zaposlenima. U zavisnosti od softverske licence, ovi sistemi mogu da rade kao VoIP telefonske centrale ili gateway serveri. Potpuno modularan dizajn omogućuje priključivanje raznih vrsta SIP trunk-ova: VoIP, E&M, E1/PRI/BRI, GSM/3G, CO (FXO), a takođe je moguće izabrati i odgovarajuće vrste lokala: IP, analognih (FXS), digitalnih (DKP), mobilnih ili računarskih aplikacija.

Faraday: proširenje domaćeg brenda
Faraday brend te kompanije dodatno je obogaćen novim proizvodima iz sektora kontrole pristupa – video-interfonskim sistemima. U ponudi MS Security Systema sada se mogu naći pozivne jedinice s jednim, dva ili četiri tastera (opciono RFID), kao i apartmanska pozivna tabla za maksimalno 10.000 apartmana, video-monitori od 4,3 i 7 inča te propratna oprema. Sa konstantnim rastom i prepoznavanjem brenda Faraday kao pouzdanim rešenjem za sisteme video-nadzora, PA audio-sistema i video-interfonskih sistema, kompanija MS Security System nastavlja s uvođenjem inovacija i modernih tehnoloških rešenja, a ove godine posebnu pažnju planira da posveti unapređenju kvaliteta usluga i daljem širenju asortimana proizvoda, sve s ciljem što boljeg odnosa s klijentima.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *